Fnatic rijdt met tanks in WoT

Door SenZ, 08-02-2014 19:10, bron: fnatic

Fnatic is een organisatie die actief is in verschillende takken van eSports. Hun League of Legends-divisie scheert hoge toppen in het vierde seizoen van de League of Legends Championship Series en het CS:GO-team won op DreamHack Winter 2013 de grootste prijzenpot die de game ooit zag. De formatie haalt nu een nieuw team binnen en kondigde aan dat ze ook actief zal zijn in World of Tanks.

World of Tanks is een gratis (!) game die Wargaming.net op de wereld losgelaten heeft. Het spel kende een ongeziene groei en tijdens de voorbije jaren werd het één van de grootste online games. De virtuele 'battlefields' worden door miljoenen spelers bezocht en gebruikt om hun tegenstanders uit te schakelen. Fnatic beseft ook dat het spel scoort in eSports en daarom verzamelen zij enkele talenten onder hun vlag. In totaal trekken acht spelers het bekende truitje aan, maar voordien hadden ze als Fulcrum Gaming reeds succes op toernooien in Noord-Amerika en Europa.

Statement van Patrik 'cArn' Sättermon - Fnatic CGO:

'Ik ben heel blij om het voormalige Fulcrum Gaming welkom te heten in onze familie. Daardoor zetten we een eerste stap naar dominantie in World of Tanks, een game met 85 miljoen spelers over de hele wereld. We ontmoetten de jongens vorig jaar tijdens PAX en we zaten op dezelfde golflengte omtrent professionalisme en passie voor eSports. Ik ben er zeker van dat dit team de traditie verder zal zetten om ervoor te zorgen dat Fnatic ook in WoT bij de top zal horen.'

Hun eerste afspraak is op de WGLNA Gold League Season 3 Finals in het zonnige San Francisco.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam